Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

01 mrt ‘18

Feestelijke avond in Hotel Orion; eerste prijzen uitgereikt

De GlasDraad Groene Hart inschrijf- en informatieavond van donderdag 22 februari had een feestelijk tintje. Onder de mensen die zich vóór 1 maart hadden ingeschreven werden namelijk de eerste prijzen verloot. Wethouder Yvonne Peters van de gemeente Kaag en Braassem was speciaal in Hotel Orion aanwezig om de eerste Vroege Vogel prijzen uit te reiken. Ook riep zij alle bewoners nogmaals op om mee te doen, zodat deze unieke kans voor het buitengebied niet aan onze neus voorbij gaat. Bekijk onze video voor een mooie impressie van deze avond op Kaag.

De Vroege Vogel Actie is dus ten einde, maar dat betekent niet dat u geen mooie prijzen meer kunt winnen! Wij zullen namelijk nog regelmatig fleurige en smakelijke prijzen verloten onder de inschrijvers.