Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

21 mrt ‘18

“Glasvezel is een basisbehoefte”

Wethouder Guus Elkhuizen heeft onlangs bij Niesing Bouwbedrijf in Woerdense Verlaat een leuke prijs uitgereikt aan Janco de Vink, een van de blije winnaars in de Vroege Vogel actie van de GlasDraad Groene Hart glasvezelcampagne.

Wethouder Elkhuizen beseft dat er een unieke kans ligt voor het buitengebied van Nieuwkoop. “Er zijn veel klachten over traag internet in het buitengebied, nu is er een unieke kans dit sterk en toekomstgericht te verbeteren.” Hij hoopt dan ook dat bewoners in het buitengebied van Nieuwkoop zich massaal aanmelden in de laatste weken van de vraagbundeling. “Glasvezel is echt een basisbehoefte, bovendien maakt het een woning ook beter verkoopbaar. Nu is er de unieke kans om de achterstand in snel internet op het stedelijk gebied recht te trekken.” Ook directeur eigenaar Janco de Vink van Niesing Bouwbedrijf hoopt sterk op de komst van glasvezel. “Als bouwbedrijf ondervinden wij te veel nadelen van traag internet, in het contact met onze klanten. Met de aanleg van glasvezel kunnen we straks ook gebruik maken van cloud-diensten, wat vele malen sneller en effectiever is voor ons bedrijf.”